Resfeber

jag ser de snöar jag ser de snöar de var väl roligt hurra :) Näe nu längtar ja efter solen och älsklingens brunbrända kropp ;) me like (även om han är brun året om) tihi

/flikkan som låg vaken till halv 3 inatt för hon hade sådan resfeber.. haha

tvåtusenåtta

Då har vi kommit in på år 2008, känns lite märkligt att skriva de men så är det :) Starten kunde inte bli bättre, jag å älsk har vart tillsammans i 1 år och 4 månader idag *love him*.

Kvällen igår skulle bli lite trist kände vi eftersom vi fick reda på dagen att joacim inte skulle dricka. Såå tråkigt tyckte vi. Men sedan när dom kom så hade han ändrat sig (han skulle jobba idag så det var därför han skulle vara nykter) och det blev så mkt roligare. Började med ngn drink å sedan spelade vi lite spel innan vi skulle ta tag i maten. "lika par leka bäst" blev lite tvister häroch där och tina och joacim som bara vart tillsammans i 2 månader tog hem första rundan. Konstigt? lr hur? hm, känner inte dej såå bra älskipälsk *ler*

Drog sedan igång med maten, skippade förrtätten och till huvudrätt blev de: bacon lindad -fylld fläskfilé med vitlök,lök mozarella och soltorkade tomater till detta blev det en rotfruktsblandnig, morötter,palsternacka, rödbettor och  potatis som vi glaserade i ugnen med balsamvinäger. Självklart blev det en rödvinssås som jag å tina slängde ihop lite lätt :) Hur bra som helst. Tony fick självklart sin älskade bea ;) Till efterrätt blev det varma bär i ugnen med vitchoklad och vaniljglass. Mkt lyckat!


       


Klockan närmar sig tolvslaget och vi springer ut för att smälla bomben som joacim inhandlat (helt nöjd) :)  Tony korkar upp champagnen och vi skålar in det nya året.


     

När vi kom in igen i värmen så sätter vi oss vi bordet spelar en runda "så det kan låta" och jag å tina tar självklart hem vinsten :) Vi äger så är det bara. Sedan kom vi fram till att var och en skulle berätta vad man lärt sig under året hehe, helt djupt! Jag tänkte faktiskt länge men sedan kom jag på. Schitt va jag har vuxit till mej *ler*. Kan numera tvätta, diska, panta (som jag aldrig skulle gjort innan), jaa att vi flyttade ihop är nog det bästa som hänt mej. Kändes som att jag behövde de. Även om det är skönt å få allt serverat ^^

Blev en het diskussion på slutet men jocim förstod mej och tina å tony förstod varann men vi alla förstod inte varann. Slutade väl med att vi inte kom fram till ngt och de blev en lite konstig stämmning, men men. Sedan vart det natten och vaknade idag - prima ballerina :)

Käkat hos mamma å pappa med moster å hennes kille, såå trevligt såå.


  såhär ser hon ut i dag dagen efter, lite halv schleten ;) gör väl ngn rolig min men va gör de?



Bror å frida kommer snart hem hit till lägenheten för att säga "hej då till oss", dom drar till Sunne imon och ska åka skidor. Liiiite avis faktiskt. Suger lite i skidtarmen, men soltarmen får snart sitt och det kan inte bli bättre! Om bara 3 dagar går planet och jag fattar inte vad vi har gett oss in på :)

/flikkan som älskar sin Tony



RSS 2.0