Mkt illa nu

okej bloggtorka här :( men jag måste säga att jag har en anledning. Jag har vart/är sjuk. Fyy fasen allså, kan man aldrig få vara frisk? Är inte halsen bättre imon så får ja gå dit igen och ta ett halsprov. Ngt måste dom ju hitta? Skit på er.

/flikkan som har ont i öron, hals och en näsa som rinner..

Hallå tisdag

Natten gick kanon, lilla Blaze va med oss inatt. Såå söt och schitt va stor hon har blivit. För er som inte vet är hon en Ameriskansk pittbullterrier, uuur sööt!

Men oj va trött ja är idag, oj oj oj. Måste tvätta åxå men vem orkar de? inte jag..

/flikkan som är proppmätt

Midsommmar tvåtusenåtta

Nu alla människor ska jag berätta om min midsommarhelg :) herregud va bra den har vart. Jaa vi tar de hela från början..

Torsdag: Jag och T kommer iväg kl. 09.15 helt perfekt. Jag har dock bara sovit 3 timmar så liiite sliten är man allt. Så jag slocknade innan vi åkte in i sthlm. Såg skylten "Salem" och vaknade sedan när vi va i tönnerbro. Jaa så kan de vara. Kul sällskap ;) När vi kom fram drog vi till T:s mamma, käkade, handlade, systemet och sedan till hans bror. Sa hej där och kollade på deras hus. Lord va fint de är, lr kommer bli när de är klart. Sedan hem packa in allt, göra sig i ordning och iväg igen. Denna gång till Camilla å sixtet, dom fick en liten Walter i mars och va han söt lr? Herregud vilken liten en. *vill ha* Satt där ett tag och sen iväg till Jimmy, T tog ett par öl och jag körde. Sen hem och somande väldgt skönt i husvagnen.

Fredag: Vädret va inte sådär jättebra (inget regn iaf) så Loof och T gick en golfrunda jag fick bli caddie ;)  Solen titade fram lite till och från. Handlade ännu en gång och hämtade upp Johansson och sedan bar de av mot lappstaden. Sa hej till alla där och vinkade till dem som va ute på sjön. Sedan fick Loof köra hem oss för att göra oss vakkra inför kvällen. Gick ganska snabbt ändå trotts att T alltid säger att jag är världens segaste :) Tog även med mej jeans och tröja för jag visste att de skule bli kallt. Gud va skoj vi hade, dansade, sjön hela kvällen lång näääästan. Jaa hände mkt den kvällen behöäver inte nämna ngt speciellt. Båtkrasch och brutetben så slutade kvällen...

Lördag: Sov länge och d eva verkligen behövligt. Bestämde oss för att vi skulle ta de lugnt och bara ut å käka jag å T. Vad händer? Jo, ändrade planer och vi åker till Söderhamn och drar ut på krogen. Va ännu en väldigt rolig kväll.

Söndag: Drog hem vid 13 tiden, allt gick väldigt smidigt hem men oj va lång väg vi hade framför oss. Lååång resa kan jag lova er. Va hemma i lilla Tranemo vid kl.20. Hoppade direkt i säng och kollade på tv.

Jaa detta va min helg, händelserik och väldigt väldigt rolig. *tycker om er där uppe* Flera frågade om vi inte skulle flytta upp. Men hm, får nog vänta ett tag..

/flikkan som precis käkat men är mer hungrig

come on it´s midsommar

I lördags vart de kallej igen, påååt igen. Gud va jag va sliiiten igår! Har inget mer att skriva idag. Inge humör längre.

/flikkan som hoppas TJ löser de..

tufft att ligga på topp

jaa herregud, dålig uppdatering men hoppas mina få läsare inte tar illa upp?! vad har hänt sedan sist? jo i fredags va de den omtalade "sommarfesten" med jobbet. Jag blev lagkapten över mitt lag, jag å 10 gubbar.. haha men jag styrde upp de hela väldigt bra känner jag. Kom på andra plats, inte illa va? hehe.. herregud.

Sedan igår va de "glasets dag" och mkt fest vart, lite för mkt men men. T va med min bror och "gänget" och paddla kanot på dagen. Va svensexa. Jaa kvällen bestod väl mest av att prata med folk som man inte sett på ett tag.

jag ska skärpa mej, måste, vill du betyder mestast. Älskar honom, hihi.. min sötnöt

/flikkan som är bakis

inte mkt att skriva

givetvis vann Sverige igår :) gyttans! nu är jag grymt sugen på att åka ned på fredag- söndag. *vill vill vill* men de blir inte för vi har andra planer för helgen.

/flikkan som äsch vet inte..

Hejja Sverige

Kom igen nu Sverige :)

/flikkan som sitter bänkad

supersnygg

Nu är jag på bättre humör kan ni gissa varför? klickade hem denna skönheten från http://www.stylebystars.com/

                                                                           
alldeles superljuvligt snygg *happy* Denna vackra får du för 599 kr, hoppas att den är värd varenda krona *längtar*

/flikkan som längtar

Dåligt inflytande

Blev på strålande humör i ca 3 min tills jag pratade med T och han blev inte alls glad över nyheten så sitter man nästan i tårar - patetiskt. Han måste haft en dålig dag, min va strålande tills nu. SKIT!

/flikkan som shoppat loss på apoteket

okej nu vet ja

jag berättar inte allt - inte du heller tydligen. men vad gör de? ibland håller man saker för sig själv.

T ligger här i soffan brevid mej och sussar så fint, dregglar gör han åxå. Näe, nu såg jag att han tittar :) jag har köpt mej n byxdress å den är kanonfiin + att ett par nya diesel finns i garderoben. *fynd*

/flikkan som har lite att kompensera


sol, sol älskade sol

god morgon, jaa idag är de väl en goood morgon. HAr ju då vart sjuk hela helgen, förutom i lördags då jag va feberfri. Helt konstigt att de kan svänga så. Jag och T gick runt sjön igår och sen låg ja i sängen största delen av dagen. Inget jobb igår då alltså men idag blir de jobb oavsett.

T kommer hem idag en snabbis :) Älskar honom, mestast

/flikkan som hoppar ut och in genom fönstret

rödspätta

hej hopp i värmen!

idag är min första feberfria dag sedan i torsdags.lord va gnällig jag har vart, T blir toki! hihi ;) Va ju studenten i torsdags och jag va ju tvungen trots att jag va sjuk att åtminstånde säga grattis till kusin, sis å granne. Kan inte missa de liksom. Tog skitlugnt sedan och vi hade bestämt falkenberg idag, (mammi och pappi är där med husvagningen)  om ja inte hade feber. Vem vaknade feberfri? Jo jag, sitter dock med febertermometern i munnen nu, men  va faan. Har vart på playan hela dagen typ, så nu är man totalbränd. Men men, så kan de gå.

Jobba imon va tanken iaf, kan inte vara hemma mer nu, vem orkar de? haa, hade ingn feber :) *lycka*

/flikkan som ska öppna altandörren

dricker tranbärsjouice

god eftermiddag sötissar :) Igår va som sagt lika varmt som förra veckan/helgen och vad tycker v om de? lovely :) Gårdagen, ja vad hände då? jo vi sålde bilen, T och jag lunchade, sedan bar de av mot ett studiebesök i U-hamn och altanbygget har äntligen börjat. Va döötrött på jobbet inatt men men. Så kan de gå. Idag vaknade 11.30 wheey too early. Försökte somna om men lyckades sådär. Så är väl änu tröttare idag kan jag tro. T kommer hem imon, skönt miss him.
 
Idag har jag inte gjort ett skit. Trodde att dom skulle fortsätta med altanen men icke, herregud dom hade vart klara till imon om dom bara jobbat. Tar väl ett halv år de åxå. trist!

Väntar på att kuss ska komma hit och hämta sitt fotoalbum som legat här skitlänge nu, men ja tror att jag skuttar in i duschen, hon får väl ringa om hon är här i krokarna ;)

Är ju långhelg till helgen men inget som vi nattarbetare på primo kan uttnytja, helt kass planering. Så vi går av fredag som vanligt, jobbar även söndag å de suger :) haha..

Måste även till apoteket, shoppa loss nu inför sommaren :S

/flikkan som måse duscha

ledig dag= studiebesök=övertid

då va de söndag och jag är bakis, när de är vääärsta fina vädret ute. Går ut å in hela tiden typ för jag pallar inte värmen idag, morr muff*

kvällen igår va iaf sjukt kul, tina,jocke,alec,emelie, jag och T. Jaa de va skoj! grillning blev de å mkt mat vart de. Mumma! sedan kubb å vilka ägde? jo flikkorna givetvis :)

va en väääldigt lyckad kväll, alec å emelie kom lite spontant, väääldigt skoj. Supertrevligkväll :)

/flikkan som ska på studiebesök imon

RSS 2.0