Ett skratt förlänger livet

Jobbade 11 å en halv timme inatt, my god.. är riktigt möör idag. Min älskling är hemma :) Men han sitter mestadels vid datorn :S haha, Får se vad som händer till helgen är juh inte riktigt kry. Helt jobbigt!! Antingen vill jag vara sjuk lr frisk. INget därimellan. morr muff*

Jag ska fixa pizza inatt till jobbarkompisarna, Jag är fanimej bäst.. lätt!

/flikkan som tittar på AFV

juletiiid

Natten gick bra. Va liksom inte så trött. Gytt det! Är så skönt på jobbet när man sköter sig själv. Det gillar jag :) Snö ligger så himla vakkert utanför, trots att det bara är ett tunnt täcke. Men det spelar ingen roll. NÄst vecka öppnar skidbacken om inget oväntat händer. Då blir det skidåkning till nästa helg.

Näe nu blir det utgång, måste ta ngt i magen först. Blir gröt. Tomtegröt! Funderar på om vi ska öka på julstämmningen på fredag å åka till gbg å gå på liseberg? Å sen på lördag baka pepparkakor? Kan vara mys ;) Vi får se!

   

/flikkan som längtar efter sin älskling

tvätt- städdag

Då ska man snart pallra sig till jobbet. Lr snart å snart är juh 3 timmar innam man ska dit. Hm, vad hände igår? Näe du, det hände väl inte alls så mkt. Va mest slappardag. Kollade på en film å käka tacos. *mumma*

Idag klev jag ur sängen kl.12, har sovit helt konstigt. Inte alls skönt. Kommer nog vara trött efter jobbet inatt. Blir ganska mkt å göra. Gytt! Annars har jag inga planer för morgondagen, lr ska tvätta å kanske skura golvet. Men vi får se hur det blir med de. Orka med!

/flikkan som slappar i soffan

Black Beauty

Uppdaterade juh inatt men men, ett till inlägg gör väl inget. Gårdagen va väl sådär. Men skoj å träffa alla hehe..  Skoj å träffa Sara blir nog inflyttningsfest hos dom nästa helg. Fast verkar som att de bara bli jag för Tony ska spela cup. Nog om de! 

Fick höta igår att det nu är okej att jobba ikväll men efetrsom jag inte hört ngt från skiftledaren så skiter jag i det. Såå dålig stil! Även om jag behlver pengarna, skit på er!

Å Tony va så snygg igår.. tror jag dör! Älskipälsk... 

Ska snart gå å handla.. idag blire tacos.. å mys framför tv:n..  med den bästa!

/flikkan som igår fick 2 svarta stjärnor av sin mamma 

julbord

Då var vi hemkomna från årets julbord. Det va väl sådär, med tanke på att vi inte mår/mådde så bra så gjorde vi det bästa av sistuationen.Men är nu hemma. Skulle åkt hem kl.02 men palla inte mer. Inte skoj när varken jag lr Tony mår nå vidare.Inte för att vi är full utan mår allmänt skit! tråkigt när man settt framemot det så mkt.

Jaja, nu blir det väl sängen snart. Uppdat. imon om hur läget är..

/flikkan som hade en kul kväll trots allt

köttissar å makissar

Då var det äntligen fredag, guuud va skönt! Blir julfest imon med jobbet, kan bli skoj faktiskt! Det blir inge jobb för min del på söndag- fick inte. Fattar ni vilken särbehandling på vårt jobb. Är rirkigt äckligt! Varför får vissa jobba å inte andra? å vem bestämmer det?? Faan va dålig stil, antingen alla lr ingen det tycker jag iaf.

Näe nu snart blir det käk, sedan slingor å klippning (för tonys del)

/flikkan som inte mår riktigt hundra

Dream on

Glömde juh skriva igår att Lina fyllde 21 år. Grattis grattis, hoppas dagen va kanon med lite ket å såå.

Det är så fruktansvårt jobbigt att återgå att jobba natt. Är grymt trött på jobbet nu, men har väl bara mej själv att skylla. Fredrik va sjuk inatt åxå, kommer nog inte ikväll. Annars så var det en rätt lugn natt, men vill inte ha det såå lugnt. Vill ha å göra. Men gytt å hinna med å snakka med folk. Ser framemot lördag åxå, blir nog kanonskoj! Det blir vad man gör det till. Ska setill å inte vara för full innan utan satsa på det där.. haha! Blir det alltid som man tänkt sig? Neej.

Tycker mina inlägg är lite roliga. Skirver bara i nutid. Alltså vad jag göra nu vad som har hänt under dagen vilket kanske är bra för annars blir det tjötigt om det gamla. Men nu tänkte ja vara lite fiolosofisk. Tänkte lite för mej jsälv häromdagen. När jag sökte till gymnasiet så sökte jag frisör. Men kom inte in. Tänk om jag kommit in? Vad annorlunda mitt liv hade sett ut nu då. Kankse är meningen att jag nu ska utbilda mej till frisör å gå på min första vilja? Kan faktiskt bli mkt bättre än man tänkt sig även om det handlar om mkt pengar. Å sen nu, nu jobbar jag 4 nätter i veckan är ledig, fre, lör, sön, mån. Kan det bli bättre? Tjänar bra med pengar (vilket jg inte skule göra som frisör) om man inte sliter svart åxå ;) JObbet jag har nu är inget som jag vill vara kvar på hela livet men det är egentligen ett bra jobb. Soooft! Äveb om jag önskar att det hade vart dagtid och likabra betalt. Men men, man måste våga satasa för att vinna. Undra om det är nu man ska satsa?

Vill egentligen bara komma härifrån och börja om på ny ort med nya människor. Ska bli skönt at komma iväg å se ny miljö å massa gytt folk. Ta en öl å bara chilla :) JObbar bara en månad till sen är det semester. Fase va gytt!

Sedan att Tony, my soulmate ska dela detta äventyr med mej - ja det kan inte bli bättre! Han är den rätta för mej, han är den osm jag vill dela mitt liv med. Känns som meningslösa ord, rykta ur luften, känns även lite klychigt att man säger sådär. Men känner faktiskt såå. Han är min man, han som jag ska gifta mej med, bilda familj å allt som hör till. Det är vi ska bygga/hitta vår drömstuga vid vattnet i klippiga Bohuslän. Köpa den där båten å bara glida. i solnedgångar. Sedan när vi blir gamla å grå ska vi bosätta oss i den där stugan och bara njuta av våra sista år tillsammans! Jaa så ser mitt liv ut. Iaf om jag får bestämma. Men det är långt kvar dit. Jaag- ska bli ngt. Välja yrke. Känns som om att det är en lång resa vi ska ge oss ut på. Men som sagt vi har hela livet på oss. Ska kankse börja med den här resan å be till alla gudara att vi åker med samma plan hem ;) Det här är början på evigheten..

/flikkan som saknar sin tony


Tisdag

Då var det redan tisdag. Veckorna går såå snabbt, vilket jag tycker är så skönt. JObbar bara 4 veckor till - sen semester. HAr vart och solat va skönt. Blir på torsdag åxå med älsk. Även slingor på fredag, det är gryyymt skönt!

/flikkan som ska på julfest på lördag

Gröna fingrar

jaa ni ska veta att nu har vi änligen vår stereo här. Fick köpa den i jkpg. Hur bra som helst, men han fatta inte avrför dom inte ville sälja den i Borås till det priset. Undra om dom ens läst annonsen själva? Så Tony har puuulat med det i snart 4 timmar. Började inte såå bra eftersom det fattades en sladd men Tony fixar. Humöret svänger här hemma. Mest åt det dåliga men men. Blir några flåt emellanåt *ler*. Love you baby..


               

Efter en hel dags puulande igår hos mamma var det då dags att plantera när vi kom hem och Tony slängde lite lätt ihop en jättefin blomma med två ljus, sand, mossa, å två "blommor". Hur fin som helst- ngt man inte visste. Skoj!

Nu är det bara 2 stjärnor som ska inhandlas innan jul. Vet redan vad vi ska för några så det blir nog bra. Det är riktigt mysigt här i sovrummet nu. Känns hur bra som helst. Fått upp en gardin till i fönstret, ser mkt bättre ut nu. Me like! Tråkigt att man ska jobba inatt men men, orkar inte jobba nästa så får bli denna. Alltså blir det jobb ikväll, jiiipppii *NOT*. Men pengar pengar.

/flikkan som bara hör brus från radion (verkar vara svårt att få in kanalerna) men ingen idé att störa

Det går inte alltid som man tänkt sig

Nu vart det redan lördag och vad hänt sen sist? jaa, jo vi stack in till borå igår eftersom vi fått hem siba-bladet och där var det rea på "vår" stereo. Väl inne så säger dom att det börjar idag så in idag åxå, va först inne i affären för att vi säkert skulle få tag i en. Vad tror ni att tjejen i kassan säger?? Jo att det börjar på tisdag. HALLLÅÅ??? LIte smått förbannade gick vi därifrån och bestämde oss för att nu skiter vi i den. Vi sparar juh som sagt pengar så egegtnligen har vi inte råd med sånna utgifter.

Skulle även inhandla krukor igår, svarta fyrkantiga lite sådär blanka. Visste sedan innan att det fanns på fyndlagret. Men med vårt flyyyt fanns det självklart inte heller. Fanns EN. Morr muff*

Så idag visste jag att det fanns på en blomsteraffär i knalleland, skitbra eftersom vi ändå skulle in på siba. Tror ni att krukan som jag ville ha fanns?? NEJ, fick köpa en annan mkt fin kruka med blev mkt dyrare. 139 kr för EN kruka. Men fins kommer det att bli!

Annars så var det en mkt trevlig kväll igår, Tina å Joachim va förbi. Blev god mat å vin.. myspys* Joachim hade gjort en skitgod morotskaka. Schitt den killen får du inte släppa i första taget *ler*

Haha, måste berätta har inhandlat en dataväska *ler*.. på återbruk :) hoppas den passar min dator men va gör det. För priset 20 kr så är det skitsamma.

/flikkan som är hos mamma och ska äta mat

Sjuuukling

Då var det fredag igen, veckorna går så snabbt. Måndag å fredag jämt tycker jag. Nu kan jag inte vara sjuk ngt mer innan vi åker. Måste jobba ändå. Somnade redan kl.19 igår. Undra om jag hade ngn mer skit i kroppen för såå tidigt kan man väl inte somna?

Ska fråga mamma om hon vill följa med till lockryd imon å shoppa blommor. Vill hon säkert :)

Blir en lugn helg, med god mat.. lasagne blir det ikväll.. me like!

/flikkan som titar på American pie


Uppiggande

Jaha, blev inget jobb för min del igår. Helt tråkigt men såäre. Har dåligt samvete för att jag inte kan gå dit för att jag har mensvärk. Hallå?? vem är hemma för ngt sådant? Jo just jag. Fattar inte varför just jag drabbas av världens värk just denna gång. Tycker verkligen synd om alla som har det såhär varje gång. KÄnner mej som en valross!!Ajja, har vart i gällstad en sväng idag för att fögylla min dag liiite iaf. HIttade nya underlägg till köksbordet. Va väl inget som vi behövde egentligen men dom gamla är så bleka å äckliga trots tvättning i tvättmaskinen. Men men, blev kanon.

Nu funderar jag på vad jag ska äta till lunch. Är redan hungrig. Kan bero på att jag gick upp kl.08 och käkade sedan lite frulle. Tänkte idag att jag skulle verkligen sova ut och somnade strax efter topmodel. Vaknade vid ÅTTA! Hallå vad är det för fel? Hm, jaja.. kommer vara död ikväll men det skiter jag i.

Tror att min älskade Tony skulle komma hem idag. Han skulle egentligen inte men han "fick" några timmar så han kommer nog efter kursen. Så kul för honom att utvecklas och dessutom högre lön :) Iof innebär detta mer ansvar men det ska nog gå bra. Han vet juh vilka han jobbar med. Kan innebära i framtiden att han kankse kan leda lite jobb på olika byggen. Skoj! Är glad för hans skull. Sedan att han är världens bästa pojkvän, snygg, charmig och otroligt sexig *ler* det gör mej till världens lyckligaste flikka! Han är mitt allt.

Snart, snart bär det av mot varmare breddgrader. Är väldigt glad att tony är den som vill dela min dröm ihop med mej. Men denna resan innebär bara början på en av alla resor vi kommer att göra ihop. Haha, jaa lr vi får väl se hur vi klarar av 2 månader inprincip på varann först. Kankse aldrig mer blir ngn resa. Fast de tror jag! Infogar lite bilder från när jag å la familja va i thailand -05. Drömmer mej bort...

    

/flikkan som kryper på väggarna

God morgon

Jaha, idag va man upp med tuppen fråga inte varför? kanske för att jag somnade kl. 21 lr ngt. Va riktigt skönt iaf . Eftersom jag vaknade så tidigt så har jag hunnit med endel. Damsugit och plokat undan lite grejjer. Ska juh få våra efterlängtade fönsterbrädor idag :)

Ska nog ta på mej och gå ut å gå. Snön faller ned ute, såå fint. Lr ska jag ta och göra en ansiktsmask och värma vetekudden och bara kurra ihop mej i soffan. Frågan är om jag ska ta mej en dusch och göra en inpackning åxå? Jo, men det låter hur mysigt som helst!

/flikkan som SKA jobba ikväll (lätt)

Here we go

Jaha då var det dags för mej att uppdatera sig, så har nu hittat hit. Tanken är väl att lämna lunar och skriva här istället. Vi får väl se hur detta går! Vill göra om lite bakgrunder och så men schitt, det där med teknik är väl inte min starka sida. Men ska väl försöka få till det.

Just nu är jag sjuk, har vart iväg på ett läkarbesök men inte för "sjukan" utan helt annat. Ska försöka pallra mej till jobbet ikväll iaf. Kan inte vara hemma nu när vi sparar pengar. För snart, snart bär det av mot varmare breddgrader.
Äsch det får räcka för mej idag!

/flikkan som njuter av vetekudden

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0