Happy new year

okidoki, dagen till ära! Vad har jag gjort? Jo jag å tony började dagen med en snabbstädning, va inte skit skitigt här :p Sedan lite "sjung" i duschen och iväg till mams för att käka lite lunch. Efter detta bar det av till borås, mamma fick en ny vit skiddräss. Hur fin som helst :) Anna vill åxå ha en ny, får bli nästa år!

Fick en ny fin bukett av mamma i lockryd, tack mams :) Å sen vart det ut i skogen å plocka mossa såklart i raketfart! Hem till Tony som hade haft en såå skön dag hemma här utan mej *ler*.. hur kan det vara möjligt? Jo men så sa han. Iväg igen och träffa Lina, min underbara Lina :)  Satt på ica (av alla ställen) men det var faktiskt mysigt, gjorde det som bara vi är bäst på. Stirrade på folk *ler*. Saknar henne! Måste kolla resor nu så man kanske kan komma å hälsa på, iaf en helg. Jaa, såå måste de bli. Så får tony lite mer ensamtid, där satt den tihi*

Imon är det nyårsafton, tina å hennes kille kommer. Blir nog mysigt! Me like. Nu är de väl bara de där med förrätt? vad fasen ska man äta då? Hm, tippsa gärna! Liiite sent ute bara..

Näe, va inne på H&M:s hemsida och fanns faktiskt en del snyggt. Ska be mamsen beställa ett par skor. Såå söta! Orkar inte leta up bilden nu men äsch vår å sommar skynda att komma. (sommaren kommer dock om inte ens en vecka) och när vi kommer hem SKA det vara vår :) Ser även framemot en skidresa i Mars!

/flikkan som önskar allihopa ett gott nytt år :)

en snabbis till jkpg

Nu är de bara 6 dagar kvar tills vi åker. De mesta är väl inhandlat som vi ska ha med oss. Minsta möjliga men vissa grejjer är obligatoriska. Men nu har jag en fråga, hur gör jag med plattången? den använder jag juh nästan varje dag. Kommer jag klara mej utan den? gör jag inte de så får jag väl köpa mej en? jo så får det nog bli.

vi har vart i jkpg en snabbis idag på förmiddagen, hittade det vi skulle lr aah fick bli de de blev. Även in en sväng på ikea, handlade champagneglas för endast  1 kr dra mej baklänges va billigt :)

blir en lugn kväll idag, ganska skönt.. allt för att spara pengar.Näe nu ska jag planera maten till nyår, vore gytt om man handlade det imon så slipper man görat på måndag. Undra vad? Ska höra mej för lite..

skulle ridit igår mn tillåter vädret de? nej, det suger.. kusin och hennes kille va här en sväng mkt trevligt <3

/flikkan som kollar på beetowen men om 40 min blire "ett päron till farsa firar jul" :)


Tony, vi har världens bästa föräldrar

okej, nu är julen över vilket jag tycker är ganska skönt. Såå mkt stress å såå mkt mat presic heela tiden. Magen får sig en rejäl körare!

Dan före doppareda´n tillbringade jag och tony hos mams å paps. Käkade lite å sen spelade vi faktiskt bingolotto, dra mej baklänges :) Tony kammade hem 500 kr som givetvis går till min kassa *ler* sedan ingen vidare vinst för oss andra. Julafton va en ganska lugn afton vilket va skönt. Först en sväng till farmor och sedan runt 17 tiden åkte vi till bror å hans sambo i Dalstorp. Va riktigt mysigt. Fick endel väntade ket som kameran ( som vi själva valt) å sedan pengar, glas, presentkort, mer pengar, underkläder, t-shirt, regnskydd till ryggsäckarna,  herregud va jag och tony hade vart snälla iår.Trots att vi inte skulle köpa så många julklappar. Men nästa år vill jag verkligen inte vara hemma, säger som mamsen " nästa år tycker jag vi alla åker til malaysia", kunde inte sagt det bättre själv *ler*. 

                             




Första julen i Dalstorp, huset är kanonfint. fråga mej inte varför tony har raderat all kort på honom en ett fick väl vara kvar!


Juldagen alltså igår kändes som att den kvällen ksulle bli helt misslyckad efetersom planernaa vi hade inte blev av. Alternativet va Borås, utan att veta hur vi kom hem lr sitta hemma å ha trevligt. Men efter lite piff och att "den lilla svarta" va på så fick det bli Borås. En chansning viket resulterade i en alldeles lyckad utekväll på grand :)

Dagen idag, jaa finns väl inget som är såå skönt som att bara ta det lugnt? Jag vaknade halv 2, såå sköknt. Drog till mams å hämtade mat *ler* ekade i kylskåpet å varkenj ag lr tony orkade göra oss vakkra för omvärlden.. haha. Så vi fick kvällsmat å luch även några skinkbitar så vi klarar frullen imon. hm, världens bästa mamma? JA,TACK

Imon ska jag få mitt hår fixat, slingor står på schemat å sen hem å hämta Tony för vi ska in å röjja på rean. Är väl inte direkt ngt vi behöver men ska byta endel grejjer som inte passade. jaja, nu har Tony min älskipälsk hittat hit till sängen så nu får det bli natten.

Lina, nu måste vi ses.. du har vart hemma i en vecka.. å jag åker om en..

/flikkan som inte sett solen på flera veckor?

Tötnöt

Storstädat nurå. Lr gjorde de mest igår innan kusin å lilla Doris kom. Mkt mysigt förutom att vi skulle dricka vin men vi va alldeles för trötta för det ;) Doris va så söt imorse, hoppa upp i sängn och började slicka på mej. Sedan la hon sig vid mitt aniskte och ville at jag skulle killa hennes mage - vilket jag inte kunde motstå. Men hon gillar sin matte den lilla skiten, mej ville hon inte vara ensam med så hon fick sova vidare med kuss!

Har idag lagat mat med mamma å allt va de innebär, julskinka å kött å janzon ;) Sedan har jag piffat här hemma med mina apelsiner. Blev mkt lyckat!

Nu längtar jag efrer min Tony så fruktansvärt mkt. Vill att han ska vara här och mysa med mej. Men han kommer imon.

Undra om ja ska ta å torka golvet nu? orkar ja de? Jaa jo då slipper ja juh imon. Måste till fyndis imon å köpa lite ket till de där spelet. Men de fixar jag väl.

/flikkan som nog åker till mams å sover där (äter iaf)

Tvätten kallar

All i want för christmas is you :)

Nu är det inte långt kvar, jobbade sista natten inatt, va hur soft som helst. Det gillar vi. Fick ngn kram å så, sedan skrev ja upp resedagboken på tavlan så dom inte glömmer bort alla oss som är ute å reser. Å jaa, känns lite overkligt men det ska väl komma ikapp mej snart! För om 2 veckor bär det av. 2 veckor

Nu väntar jag bara på att tomten ska komma och att snön ska falla. Men det blir väl en grön jul kan jag tro. Å tomten kommer juh inte förrän om ngn dag. Är så fint ute när det är snö,kallt. När det rirkigt biter i kinderna och man nästan blir bländad när man kliver uanför dörren för de är så vitt.

Förövrigt så lyxade vi till de inatt, ni grabbar är fasen bäst :)

/flikkan som allready got you


Sista natten på 2 å en halv månad

näe nu är jag stressad, gillar inte julen med all stress å hit å dit ska man flänga. Morr!!
Alla mina måste som då måste göras senast imon!
Damsuga
Tvätta
Torka golv
Ta undan alla kläder
Sedan plocka ned grejjer i källaren
Systemet
Handla
mys med fredrika imon
å sen piffa..

Hur ska jag hinna???

Sedan har Tony åkt uppåt. Åkte imorse. Så jag måste göra allt själv. Sedan är det inte bättre än att jag är såå trött idag. Orkar inte ta tag i ngt idag juh. Ska slänga in en maskin tvätt för det måste jag göra. Den klarar juh sig själv :)

Inhandlade sista julklapparna igår, blir nog bra ändå även om äsch.. det löser sig!

/flikkan som är stressad

Massage kl. 18.10

Skulle åka hem å vad händer?...  får ett stenskott på rutan. Helvete!! inte nu.. Dessutom är det Tonys bil å det suger. Stort och mkt blev det åxå.. morr muff*

/flikkan som har ångest (även om det inte va mitt fel) 

Hjälp mej

Mndag idag då, vad har nu hänt under helgen? jo i fredagd va vi nästan en hel dag på sjukhuset för att paps utskrivning tog sådan tid. My lord att det ska vara så svårt! Men nu är han hemma iaf. Blir väl bättre för var dag sm går men nu handlar det om träning å inget annat. Han är så duktig såå :) Ute å går sina promenader å tar sina piller. Undanhåller sig från rökning och tunga lyft, jaa han är duktig.

På lördagen spelade tony inomhuscup i gislaved så jag å mams va där å kollade. Fick även ngn julklapp inköpt men herregud, vad ska jag köpa till tony? hjälp mej..

Igår va Tony å jag å skulle julhandla ket å fick väl alla inhandlade utom till honom då, jobbigt! Sedan åt v lunch på oliven, mkt mysigt. Me like* På hemägen röjde vi även av lager 157 å fick mej en tröja å tony fick en t-shirt.
 
Idag gick jag upp med tuppen och jag å fredrika har vart i jkpg för att hon skulle till ikea å jag handla klapp till tony. Hon hittade vad hon skulle men inte jag. Faan va surt så nu behöver jag verkligen hjälp. KOmmer att åka in till Borås imon för att hitta ngt. Nu är det kris, vill inte stå där sista dagen. *Hata* Kusin ska med imon lr jag hoppas det iaf :D HAr nu legat å vilat för att prka med natten. Är bara jobb denna veckan åxå.

Just de, nu har vi löst det där med boendet. Det var skönt. Så nu antar jag att det bara är att resa. Myggnät ska inhandlas åxå men det fixar väl sig.

Dåså mina vänner, det var allt från mej.. nu ska jag laga lite käk. Lr inte nu men snart..

/flikkan som behöver hjälp med julketen till sin älsk..

Jag ser det snöar

oj, hör på detta.. vaknade kl.9 idag :) herregud.. sov riktigt länge juh. Följer med och visar bilen sedan får jag bli hemma. Tony ska in till Borås sa han. Undra vad han ska göra där? *nyfiken* Mamma ville följa med till sjukhuset.  OM han "håller sig" nu så får han komma hem imon. Är det egentligen inte lite tidigt? Ajja, gytt att han ev. får komma hem.

Imon blir det Borås igen, måååste även klippa mej imon. Hoppas carro kunde imon. Undra om tony är sugen åxå? han började bli lite långhårig. Såå söt ;)

Snart kommer Lina hem :) Hoppas hon ville hitta på ngt kanske på fredag? Vore mysigt.. är juh ensam hemma :(

/flikkan som kallar sig MEj

kunde inte bli bättre - lr tvärtom,sämre

När det är ngn nära som inte mår väl så man inte så bra. Är riktigt jobbigt att inte kunna sova, att inte få sova ut utan att man grubblar och hoppas på att allt ska bli bra. det kommer bli bra inom sinom tid men just nu suger väl livet almänt bara.

vart inne idag och hjärtflimmret verkar inte ge med sig. *hata*.. men efter en elchock så va han pigg men han verkade inte ´vara sig själv. Lite wierd.. konstig känsla..

min vakkra kommer hem imon, om jag känner mej pigg imon ska vi åka å visa upp bilen annars får han åka ensam. sedan på kvällen blir det jobb.. har inget val!!

på fredag skulle ja till läkaren, hade fått en kallelse.. lite wierd för han sa juh att jag inte skulle sit mer innan vi åker men bara att pka dit å se vad han vill. ska setill att det blir lunch å mys på stan åxå :) kanske paps kan följa med hem?

näe nu ni, nu är det väl natten.. även för min del.. natti allahopa ;)

/flikkan som är nöjd med top model vinnaren


måste visa upp bilen idag

God morgon världen!

Ska snart skutta in i duschen tänkte jag. Sitter hos mamma, sov här inatt. Inge jobb med andra ord men ikväll blir det jobb för min del. Kan inte ligga på latsidan nu mera. *ler*

Hoppas paps blir flyttad idag och att det håller sig nu då. Håller tummar å tår.

/flikkan som sjunger i duschen


Ut å rör på dej Anna

Nu har vi skaffat oss en resedagbok för alla er som vill följa med oss på vår resa genom asien :) Tony och Anna heter vi där. Sedan bokade vi hotell igår, så nu är resan nära. Alla intyg har jag åxå fått så det är klart. Bara en spruta kvar och en droppbehandling till mej. Sedan bär det av!

Pratade med paps igår och han va mkt bättre. Han fick sig en elchock och planen löd att han skulle flyttas till Borås idag. Men vad händer? Han får tillbaks hjärtflimmret och kommer få en chock till i ef. så ev. imon blir det Borås. Men han vill inte hoppas längre som han sa. Lite tråkigt när det väl va bra igår, men idag samma skit. Men man kunde behöva göra det där bäde 2 å 3 ggr. Men efter denna så räcker det tycker jag. För igår när jag prtade med honom va han som en ny människa. Såå mkt piggare.. ajja..

Ska snart åka till mamma hon är sjuk. Skulle nog bli middag där, gytt så slipper jag ;) Men innan dess ska jag handla lite käk så klarar mej i veckan. Orkade inte handla igår!

Nu ringde tony å sa att hotellet vi bokat va fullbokat så nu får vi leta annat. Blir väl ngt hostel å inget hotell nurå. Äsch vi får se..

/flikkan som är hungrig

Fläng hit å dit

okej, hm vad skrev jag sist? har jag skrivit att vi vart i ullared? va iaf där i fredags och det var kö. Men väl inne va det skönt!Jo men det skrev jag väl om? Nog om det.

Vaknade redan kl.05 igår morse, morr varför får jag inte sova ngt? Jaja, drog till gbg igår, va hur mkt folk som helst så det var bara Tony som shoppade. Fina kostymbrallor, har aldrig sett honom i sånna men han va riktigt het :) sedan en vit skjorta å svarta skor. Mkt bra inköp de där. Käkade lunch på palace, tror det hette så.. mkt gottit! JAg åt halstrad lax å tony å mams åt grillad biff.

Efter en "kort" stund i city drog vi sedan till pappa. Han såg så seg ut. Inte riktigt klar i huvudet å sedan alla dessa slangar hit å dit. Är så glad att det inte är jag som ligger där. Till råga lr heter det så? Ajja, til råga på allt ligger han med hjärtflimmer så dom kanske måste ge honom en elchock för att hjärtat ska fungera normalt. Hoppas medicinen fungerar så han slipper.. * tänker på dej*

Idag vaknade jag nääästan halv åtta. Men somnade juh kanske kvart över nio igår. Helt slut i kropp å huvve. Gyttans! Tony sover fortfarande, tänkte låta honom sova ut idag - för en gångs skull ;) Jag har redan käkat frulle å kokade även ett ägg till honom som han kan äta sen. Efter att vi vart på gymmet för dit SKA vi idag. Tony är så duktig som tränar, det är jag som ligger på latsidan :(

Ska hitta på ngt med fredrika idag, just jäklar skulle juh ta en fika med anna å tina idag. Undra hur det blir med de? JAg hinner nog fasen inte. Käk his mams idag åxå kl.2 halv tre. Gytt!

Älskar min Tony, å saknar min Lina.. va skitlängesen vi hördes.. tråkigt! Men läser du här så tycker jag att vi ska byta julket :)  HAr även fått ditt brev såå skoj :) Men jag är såå seg...

Jobbar bara 8 nätter till.. sedan bär det av mot värmen :) HAr liiite resfeber.. hihihi

/flikkan som nu tycker att det börjar bli liiiite ensamt

Call on me

Då har man gjort helg. Riktigt skönt. Drog till Ullared direkt efter jobbet lr aah va hemma å piffa till mej lite. Såå sleten på jobbet ;) Va kö när vi kom dit men inne vart det riktigt skönt. Gyttans! Fick väl endel ket inhandlat. Nu är det bara svåraste kvar - Tony!

Hm, paps har blivit av med slangarna från magen, drenering hette det nog.Undra om det stavas såå med skiitsamsamma. Men nu är han lite hängig så jag slog en signal men han lät hur pigg som helst. Han skulle dock äta så jag ska ringa nu snart igen.

Annars är jag väldigt trött, sovit en stund nu i ef. Behövdes!

Nu fråga årecis tony vad det var som luktade surt ;) å frågade om han fick lukta på mina fötter.. haha.. drog nosen intill och konstaterade att Jaa, det va mina fötter. haha.. han är juh knäpp.

/flikkan som ska slå paps en signal

Operation Sjukhus

Då är man hemkommen från Sahlgrenska. Schitt vilket ställe, glad att man inte ligger där. Såå stort å massa folk överallt så opersonligt. Jaja, han verkade iaf efeter omständigheterna pigg lr så "spelade" han bara. Men han sa att det kändes som att han blivit överkörd av en lastbil, Stackarn ;/ Hoppas att han är piggare på lördag när vi ska dit igen.

Nu är det så att jag är skitrött och kommer få en rikigt jobbig natt, men men. Ibland kan det vara så. Imon ska jag sova lääänge tror att älsklingen kommer hem på ef. Så jag kan sova ut. Gud va skönt. Hoppas att natten går bra.

/flikkan som kollar på Dr. Phil ;) 

Proud daughter

okej nu var det ett tag sen man skrev och vad har hänt sen sist? hm, jo i fredags va vi iväg med mams och skulle kolla på deras nya husvagn de hade beställt. Va disskusion ( lr hur det svatas :S ) om klädseln. Det blev rätt tillslut efter en trööög försäljare. Blir en kanonfin vagn :)

Sedan upp tidigt lördag, för att vi skulle iväg till jkpg och handla ryggsäckar och kamera. (mams å paps julket till oss) HIttade kameran vi ville ha å ryggsäckrna blir kanon. Nu närmar det sig med stormsteg. I söndags vart det cup för tony va å kollade på en match, veeet dåååligt en match men hade andra planer för mej. Som käk hos mams ;)

Blev en slapparhelg utan dess like. Hur skönt som helst. Igår va vi iväg å vaccinera oss. Å det gjorde fanimej ont. Jag som trodde det inte skulle kännas med tanke på att jag å sprutor kommer bra överens. Men gud. Sedan var det tonys tur å han sa inte ett ljud. Han skulle väl spela cool ;) Lr så måste det vart jag som va väääldigt muskulös *ler*.. tror på det sista.. tony åxå *småskrattar*

Händer så himla mkt nu för tiden. Skiftledaren fick åka till sjukhuset inatt för hans mamma inte hade långt kvar. Helt hemskt. Sedan fick en annan jobbarkompis redan på att hennes kompis killes mamma hade fått hjärnblödning å det såg inte alls bra ut. Allt på en å samma natt.

Å idag va dagen D. Allt hade gått bra, vilket är rikrigt skönt att höra eftersom det vart väldigt mycket dåligt inatt så gick det bra idag. Visste jag väl! NU blir det ett friskare liv, utan rökning för hans del. Gytt!! Hoppas han släpper taget bara (om cancerpinnarna).

Reumatologen idag gick kanon, Inga nyheter lr såå, så nu är det bara att åka. Allt känns hur bra som helst. Jag jobbar bara 11 nätter till. Nu räknar jag ned. Faan va skönt.. det känns väligt pirrigt.. Men allt kommer att lösa sig.

Min tony är den absolut bästa. Finns ingen guldklimp som han. Love* Konstigt hur man träffar "den rätta" på en sleten camping, just den kvällen, hur vi fick det att funka när vi bodde 60-70 mil ifårn varann? Å nu bor ihop sedan snart 1 år tillbaks. Mys*

/flikkan som ska till sahlgrenska imon (verkar det som)

Smärtfritt, nästan

okej, nu är de helg. Tanken va att jag skulle på inflyttningsfest ikväll men oj va trött jag är. Va uppe tiiiidigt för att åka till ikea och inhandla julket. Handlade varsin ryggsäck som vi ska ha på resan. Å sedan en kamera, minneskort och väska. KOmmer bli kanonfina kort med den där. Den julketen kommer från mamma å pappa. Jag har precis slagit in den ;) Blir great! Inga andra ket.. hm.. måste fundera

Det drar ihop sig och jag vet att du är mer nervös än du visar. Men jag vet att allt kommer att gå bra. Tro det lr ej, som en ny människa. Helt ren! Det är det bästa. Fri från rökning.

/flikkan som ska käka lasange men först hänga tvätt

RSS 2.0