kurr i magen = omöjligt

Vad ska man skriva idag då? jo, jag är väääldigt trött idag. Men är som sagt bara 1 natt kvar. Schitt va skönt. Har skrivit en lista som T ska iväg och handla imon sen ska han även tvätta :)  En annan ska damsuga och plocka undan. Helst av allt hade jag velat vara vid havet denna helgen (avis på mamma och pappa)

Fick hem en katalog om olika kurser och utbildningar utomlands, blev grymt sugen. Undra om man ska söka, kostar ju dock endel. Kanske ska börja med att läsa upp mina betyg?

T spelar match, jag är gottesugen, just jaa jag har ju choklad :) jiihaa mums

/flikkan som är hungrig (käkade förövrigt potatis, hamburgare och vitlökssås - nyss)

lapa sol

Då är man hemma, köpte mej en ägg och falumacka här på fiket + en väldigt mastig morotskaka som jag håller på att käka nu. Vääldigt god om jag får säga de själv.

Jo nu är jag glad idag, känns betydligt bättre nu :) jiihooo haha. Ska ut i solen snart igen, bikinin är på (dock bara överdelen) ut sola mina vänner. Ska bli 26 grader på lördag och jag längtar :)

/flikkan som bara älskar solen


ett virrvarr

Igår när man skulle sova vart det mkt tankar. Väldigt negativa tankar, men kan inte annat än hoppas. Dom säger att hoppet är de sista som lämna människan. Såå, jag tror på hoppet.

Blir Borås snart, vaknade redan halv fem :/ varför? morr muff* Längtar efter T, grymt mkt! Men han kommer hem imon. Nu ska jag kolla recept, blir väl ett lite gladre inlägg sen :)

/flikkan som har käkat frulle

hej hopp

alla glada?? jo men klart att ni är. Idag gick man upp tidigt vaknade redan kl.08 alltså sovit max 2 timmar. Men lyckades somna om. Vart en sväng i Borås å allt gick bra. hehe! Nu ska ja kolla efter linser. Han sa ju att jag fick testa och de gjorde mej väldigt lycklig :) Måste dock kolla med optikern men men. Man kan alltid kolla på nätet.

ska upp mitt i natten imon, sedan blir de räser hem å sola å nana. Bara 2 nätter kvar denna veckan. Love*

/flikkan som ska kolla på bil


sjunger i duschen

Då har man flyttat över bloggen till nya plattformen. Gick hur smidigt som helst :) Fikade hos farmor igår och sedan bar deav till mams å paps för grill. Mkt gott! Nu kommer snart T hem, han ska spela match så vi ses ändå inte, lr liiiiten stund måste vi hinna ses. "love you beeejjjbbi" Vad har hänt annars idag? hade ställt klokcan på hav tio vad händer jag vaknar kl.06 och kunde inte somna om. Gick upp va vaken till nio ungefär för insåg att de inte skulle bli fint väder idag s kunde lika gärna försöka sova. Somnade och klev ur sängen kl. 14,44 ;) Så ikväll är man nog inte så trött på jobbet. Jobbar inatt sedan ledig en natt å sedan jobb 2 nätter till. Så snabbt kommer denna veckan att gå.

Veckorna bara rusar iväg. Snart är de "glasetsdag", midsommar och semester. Herregud va jag längtar :) Om man kanske skulle skutta in i duschen innan T kommer. Fick ett sms om att jag har ett paket att hämta ut, de gillar vi sådär på måndagen :)

Fick även min cykel såld i lördags, skrev jag de? Väldigt skönt, köpte även en tv till sovrummet ;) såå busigt

/flikkan som nu ska fräscha till sig


god morgon söndag

man vaknade redan halv åtta idag, ganska skönt! jag å T har börjat dagen med att cykla en sväng och sedan till ica för att handla nybakade frallor. Helt fab. ;) Blir grill hos mamsen och papsen ikväll. Är mors dag idag måste fixa en liten ket från mej å bror. T ska hjälpa mej. Nu tillbaks till filmen..

/flikkan som tittar på "American gangster"

morgonmys i ensamhet

fråga mej inte varför jag vaknade kl.04 å inte kunde somna om. kanske för at jag har en sötnos brevid mej som pratar i sömnen?

har iaf precis käkat frulle, kokt ägg på macka med äppeljouice :) mumsigt sådär när solen går upp. idag blir de jkpg, igår vart vi i ullared. har letat efter ett par chinos och vart hittar jag ett par som är helt okej? jo där, så de invigs idag. kan slänga upp en bild senare..

/flikkan som myser i soffan

gott käk

nu snart trillar dom in på kontot. hoppas även att man får ett besked i höst om min framtida ekonomi. även om de inte har stor betydelse, en liiiiten del av min vardag.

nacken gör fortfarande ont :/ men bättre, nu har jag ont i halsen istället. blir väl sjuk lagom till helgen. nu ska ja kolla stuga.

/flikkan som precis käkat


stör mej ej

Känner mej utvilad idag trots att ngt väckte mej ett antal ggr. Trodde dom börjat med altanen men icke. förvånad? Nej. ska laga lite korvstroganoff sedan, lr blir nog snart för jag är allt lite hungrig. Ska även ut å gå, lr springa en sväng? nej svettigt, imon :)

ska in å kolla på balen på fredag, Ååå, balen de va tider de. gud vilken dag vi hade. njut flikkor njut.

de ser så skönt ut ute men vet ni att de är typ svinkallt, brr!

/flikkan som äsch vet inte

god morgon måndag

idag är de en tvättdag, lr va bara två maskiner och är inne på den andra nu. kunde inte sova igår, låg vaken till över kl.01. T pratade i sömnen "är de bara du och jag här" ska jag stänga dörren", jaa han har sagt de förut. Vet inte vad han drömmer om. Men älskar honom ändå :)

Vaknade som sagt kl.12.30 idag då. Har duschat och gjort inpackning. Håret är ljuvligt mjukt särskillt efter klippningen ;)

Händer till nästa helg då? just de är löning på fredag, guuud va skönt med pengar igen, min första riktigt lön. Åå. haha.. patetisk! Men vi tjänar grymt ihop jag å T. haha, skrytet

/flikkan som äter liiite godis

Långa naglar

vad ska man då skriva om idag? har verkligen inte gjort ngt specillet. kände mej inte alls i form i morse, så T lät mej somna om och somna om flera ggr. Men halv 3 pallrade jag mej upp. T va ändå nöjd i sin ensamhet eftersom han har köpt ett nytt spel till xboxen så han spelade och va mallig när han vann turneringen *ler*. Även om jag/vi sa i fredags när de inhandlades att de skulle vi en xboxfri helg. Men men, han är så söt. T tränar nu och jag har damsugit skönt att få plocka i ordning i ensamhet.

Screw everybody.. can´t say a word cause i threw away the key to my lips.. feels goood

Ska hämta T sen, handla, slänga skräp, panta (herregud va pinsamt de är, varför?) sedan käka fil :)

/flikkan som ska kolla på bodyguard ikväll

Nyklippt och lunch i U-hamn

skulle köpt fin fina skor idag men tror ni dom fanns? nej, vart inget inhandlat. Fick mej dock en klänning,skjorta och linne igår :p Ge mej värmen tillbaks.

/flikkan som borde sova (som T gör så sött här brevid)


I rättan tid

      Då är denna lilla skönheten påväg hem till mej. Lr den anländer inte förrän i början av Juli men den som väntar på ngt gott ;) Lagom till semestern.

T är och spelar match jag ska värma lite bär till de? gammaldags vaniljglass såklart :)

/flikkan som längtar till sommaren

ge mej mat

Då är väskan packad inför kvällens jobb, ska nämligen åka till mamma å pappa å käka kvällsmat, gud va gytt! Skulle nog bli fisk, rödspätta *love*

Annars så har jag gjort F sällskap när hon käkade en mjukglass, även postat ett brev, vart en sväng på klädstället (vilket jag inte skulle för där fanns massa fint)

Ska jag änd cykla till mamma? känns sådär att cykla hem imon :/  Näe blir nog skjuts med kuss :)

/flikkan som allt är lite hungrig


somewere over the rainbow

god morgon :)
vad ska jag skriva idag? Jo natten igår gick bra, som alltid :) Va väl lite trött på slutet men vem är inte de? Va flera som påpekade att jag vart brun, då lönar sig allt pressande.. hahah! Näe men gud va fräsch man känner sig med lite färg på kroppen. Me like!

Idag vaknade jag redan kl.13, och sen vart jag ute i solen till typ halv tre. Fast gick lite ut och in eftersom de vart frulle och en tvättmaskin som skulle hängas upp. Tvätten hänger ute :) Sedan alldeles precis nyss har jag gjort chokladbollar, hade dock inget pärlsocker så fick bli utan. Nu är de bara att vänta tills dom stelnar lite.

Ska tydligen bli kass väder tors,fre hoppas de blir uppehåll i helgen så kankse jag å T kan cykla till Dalstorp och hälsa på bror å F. Kan bli ett äventyr ;)

Måste handla bär och soppa, mumma! Soppa är väl gott? Näe nu ska jag återgå till tv:n.

"tjata inte mer"

/flikkan som väntar på bollarna

Underbara Halmstad

hej bloggen :) Då var de redan måndag igen, skulle egentligen jobbat igår men de blev inställt för de var en röd dag. Vädret vart ju toppen så de va skönt att vara hemma med T.

I lördags morse gick bilen mot H-stad, tylösand och vädret va ju såklart strålande. Fick oss en god frulle när vi anlände och sedan packade vi inför stranden. Fanns några tokar som badade brr*. Vi satt i en "hååla" och pressade ack va varmt de var. Skönt. Efter någon timme på stranden käkade vi lunch och tog sedan bussen in till stan. Satte oss på Harrys och en kall cider satt precis där den skulle. Sedan tog vi bussen hem igen och grillen tändes. Gud va gott de är med grillat, finns väl inget bättre? me like!

Söndagen blev snabbt in på eurostop, handlade en cykel :) Gud va glad ja blev för den. Så kvällen bestod av en cykeltur igår. Skönt och mysigt med min T.

Orkar inte berätta mer om min helg nu, Emilia kommer snart och vi ska njuta av en mjukglass i solen :) Mumma*

/flikkan som sen får skutta in i duschen


Hemmafru

Då var det redan fredag. Ack så skönt! Så vad har lilla jag gjort idag då? Jo jag gick upp vid 12 snåret och sedan satte jag mej i solen i ngn timme. Va och handlade med T och sedan gjorde han currypasta med bacon och äpple. Va mkt mkt gott! Sedan har T pillat med nya mobilen precis hela dagen och jag har damsugit och torkat golvet. Öven plockat undan div, kläder, plockat ur diskmaskinen och hängt upp tvätt. Faan va jag har vart duktig idag, sedan kom jag på nyss att jag har sytt in ett par jeans (blev kanon och T upptäckte att jag kan sy) även klippt av ett par andra till shorts (vlket åxå blev bra- helnöjd). Tog mej en dusch och insåg då att jag är totalt bränd i ansiktet. Lord!

Imon ska vi till halmstad och pressa på playan :) Bor sedan hos mamma och pappa i nya husagnen. Blir även grill på kvällen är de avslöjat :)

/flikkan som köpte en kort jeansjacka igår

Friends with money

Okej, inlägget igår - ber om ursäkt! Men jag var het enkelt tvungen att skriva av mej. Vaknade 12.38 idag och solen sken så jag tog på mej bikini och satte mej isolen. Gud va varmt de va. Helt svettigt! Nu har jag precis lagat pasta med köttfärsås, blev starkt men gott. De kommer T att tycka om :) Tittar nu på en film så de får bli att för mej. Är såå sugen på ngt sött. Jobbigt!

Pratade om det igår om trots att de ändå inte känns bättre (för de går inte få de ogjort) så förstod du mej. Så gör man inte. Vet inte om de blir fler hemlissar.

Blir ev. Halmstad i helgen. Så jäkla skönt att komma undan lite så nu håller jag tummar å tår. Ska ju bli 25-27 grader. Campa med päronen :)

/flikkan som som sagt kollar på film

har en dålig dag

jag sa en sak till dej i förtroende och du säger de vidare. blir så otriligt lessen och besviken. du förstår inte hur illa jag tycker de är. det va bara T som visste och sen sa jag det till dej för jag trodde verkligen att jag kunde lita på dej. men va fel jag hade. just nu känns de som att jag inte ens vill berätta hur de går, jag hade väl kunnat säga de själv om jag ville att fler skulle veta? Även om de är inom familjen, såå illa tycker jag de är. Det va T som tjatade på mej, att ja skulle kolla sen sa jag till dej, helvete!

Ni förstår ingenting, men va tvungen att skriva av mej. Vill inte prata om de

/flikkan som har en dålig dag, lr den började redan igår kväll

he´s my oxygen

halå hallongrottor :) Hoppas allt är bra med er? HÄr i lilla Tranemo skiner solen för fullt. Såå skönt. Idag vart jag uppe med tupen för att åka till sjukan. Alt gick bra och va hemma redan vid kvart i elva. Har precis fikat med kuss, morotskaka *mumma*. Undra om jag ska lägga mej och vila för kommer verkligen inte orka hela natten om jag inte får sova lite mer.

Längtar efter min T.Men snart ses vi. ill helgen blir de nog lugnt, lr jag hoppas de. Undra förresten hur det blir med vår söndag som vi ska jobba på söndag, den va tydligen RÖD så äsch vi får väl se. JAg kan jobba men då blir de väl extra betalt, vill inte ha fler söndagar framför mej. <såå skoj är det inte att ha hela hösten inbokad med söndagar.

Ringde även på en lägenhet igår.. men den va tyvärr inte ledig :/INte för att vi letar nytt boende men de hade vart gytt med lägre hyra.

/flikkan som ska vila nu

take them away

Kan ju börja med att säga att källen hos Tina och Jocke va vädligt trevlig. Började med att vi fick en välkomstdrink va väldigt god :) Sedan vart de kubb och vilka vann? givetvis flikkorna. Dax för mat, den stod killarna för och blev alldeles utsökt. Blev fläskfilé gryta med lime? ris och sallad. Helt grymt. Sedan till efterrätt vart dekrossade digestivekex med vaniljkesella och frusna bär, mastigt men mkt gott :) Mkt prat och sedan va de dax för "när och fjärran" även där tog damerna hem segern ;) *ler*

På slutet blev de OC och ja somande nääästan i soffan men tog tag i saken och la mej i sängen. Frukosten va alldeles utsökt på lördagsmorronen så samma tid och plats till nästa ;)

Igår lite slitna så städade vi ändå bilen, som nu finns på blocket. Den som är intresserad av en Audi A4 avant kan ju höra av sig. Väldigt fint skick!

Sedan vart det grill hos mamma och pappa igår, väldigt gott! Jag körde så idag sov vi vekligen ut, lr jag sov till 08.27. Men de va skönt ändå.  Idag har vi vart en snabbis i Borås, va tvungen att besöka apoteket eftersom jag kom 2 min efter stängning igår här. Helt onödigt men ett behov inför morgondagen.

Nu är T och spela match, ja sitter här helt ensam :S Undra vad jag ska göra? vila? lr ut å gå? äsch vi får se. Kanske blir chill i soffan :D Imon in till sjukan och är ja inte alltför trött blir de en tripp till knalleland och gina tricot. Vi får se, ekonomin är ju inte den bästa!

/flikkan som har fått 2 feeeta finnar på hakan,


take it easy

gomorron! Idag vaknade  jag redan halv sju phu! Men men, känner mej på et ganska strålande humör :) Lite hungrig så de ska jag göra ngt åt snart. T kom precis hit till soffan och la sig. *mys* Undra om vi ska till Tina ikväll? ja vi får se vad som händer. Jag ska iaf torka golvet ;)

/flikkan som chillar *leR*

lucky me

God afton!

Dagen till ära har tillbringats i jkpg med päronen. Va väldigt trevligt. Hade ju inga pengar till shopping så det hade jag förbjudit mej själv att verkligen inte handla ngt. Vad händer?? Jo jag verkligen hittar 500 kr bara sådär. Tog upp den från golvet och lät den ligga på bordet men ingen kom å fråga efter den så 500 kr till min kassa. Liiiite ångest!

Köpte mej en riktigt snygg baddräkt från stadium, hör och häpna en baddräkt, vet inte när jag ska använda den men snygg va den iaf. Me like! Sedan belv de även ett linne från H&M lite sött sådär. HIttade även ett par heta skor på din sko men dom fick jag vänta med men dom ska jag allt ha :)

Nu blir de käk, T har grillat och jag har gjort gratäng.

/flikkan som käkar

He lights my day

hallå hallongrottor :) idag sov jag och T till kl.08 sedan låg vi kvar i söngen och mös, lr heter det myste? jaja whatever. Skönt att kunna ligga kvar tillsammans. Idag har vi inga planer, lr vi ska följa med mams och paps till jkpg, dom skulle handla ngn bokhylla på ikea. Men VI ska inte handla ngt. SKoj att hitta på ngt iaf :)

Ikväll ska vi grilla, ska bli såå gott :)

/flikkan som verkligen tycker om T

RSS 2.0