tillbaks igen

jaha, natten igår gick hur bra som helst :) skönt gäng vi är på jobbet.. även om det inte ger mej ngt så blir jag kvar ett tag nu så man kan tjäna ihop så man kan åka igen :)

Har vart såå trött idag men inte kunnat vila ngt så nu inatt är man väl som ett vrak. *ler*

Ska söka lite skolor nu till hösten men inget plugg för min del.Lr det blir de väl men på distans å kvällskurser :) skoj.. känner mej väldigt motiverad nu faktiskt! skönt..

 Camilla å sixtet hade fått en liten pojke idag, Walter skulle han heta. Myspys med bebis ;) Vill åxå.. MEN inte nu..

/flikkan som har lite ont i huvvet :/

jobb inatt

okej, ikväll blir det jobb igen. Känns väl sådär som sagt men men.. måste juh jobba för att kunna åka igen. KOllade lite utbildningar å såå.. kan finns någon som är intressant men inget plugg för mej till hösten. Men nästa kanske? Man hinner väl med det? Ska iaf plugga upp lite betyg.. på distans och kvällskurs. Måste ta mej i kragen!

Annars inget nytt.. jo det är fruktansvärt ensamt här hemma. Tony har juh vart runt mej i 2 månaer å idag har jag vart ensam hela dagen. Trist! Men men, han kommer juh snart hem :)

Fasen jag har skaffat mej facebook åxå, haha.. antingen är det jag som är helt korkad.. för jag fattar verkligen inte va man ska ha den till.. hehe.. men men.. kan vara skoj..

Kramar från MEj

away for two months

jaha, hej på er..

nu vart de ett tag sen jag skrev här, vad beror nu detta på? Jo, jag å min älskade Tony har vart iväg i 2 månader på ett Asienäventyr. Vi startade i Phuket och tog oss ned i thailand, in i malaysia, tillbaks till thailand, flög till singapore, tillbaks till malaysia och avslutade på underbara och solsäkra (trodde vi) Bali :) Resan har vart fantastisk! Det är inte klokt hur underbart sköna människor man träffar världen över som kan bli vänner för en livstid.

Vet inte vad jag ska berätta om resan förutom att nästa resa kommer bli flyg non-stop till destinationen. Så läänge som vi väntade på flyget i Abui Dahbi de är helt sjukt. Va bara 5 timmar men sedan att vända på dygnet, det har vi nu sjukt svårt för. Tony kan inte sova längre än till kl. 06 på morgonarna och jag till kl.8. Somnar det gör vi runt kl.9. haha.. jaja..

Nu ska man försöka komma in i att jobba natt igen, imon blir första natten.. undra hur jag ska kunna hålla mej vaken? äsch ajja..

kramar från MEj

RSS 2.0