Happy new year

okidoki, dagen till ära! Vad har jag gjort? Jo jag å tony började dagen med en snabbstädning, va inte skit skitigt här :p Sedan lite "sjung" i duschen och iväg till mams för att käka lite lunch. Efter detta bar det av till borås, mamma fick en ny vit skiddräss. Hur fin som helst :) Anna vill åxå ha en ny, får bli nästa år!

Fick en ny fin bukett av mamma i lockryd, tack mams :) Å sen vart det ut i skogen å plocka mossa såklart i raketfart! Hem till Tony som hade haft en såå skön dag hemma här utan mej *ler*.. hur kan det vara möjligt? Jo men så sa han. Iväg igen och träffa Lina, min underbara Lina :)  Satt på ica (av alla ställen) men det var faktiskt mysigt, gjorde det som bara vi är bäst på. Stirrade på folk *ler*. Saknar henne! Måste kolla resor nu så man kanske kan komma å hälsa på, iaf en helg. Jaa, såå måste de bli. Så får tony lite mer ensamtid, där satt den tihi*

Imon är det nyårsafton, tina å hennes kille kommer. Blir nog mysigt! Me like. Nu är de väl bara de där med förrätt? vad fasen ska man äta då? Hm, tippsa gärna! Liiite sent ute bara..

Näe, va inne på H&M:s hemsida och fanns faktiskt en del snyggt. Ska be mamsen beställa ett par skor. Såå söta! Orkar inte leta up bilden nu men äsch vår å sommar skynda att komma. (sommaren kommer dock om inte ens en vecka) och när vi kommer hem SKA det vara vår :) Ser även framemot en skidresa i Mars!

/flikkan som önskar allihopa ett gott nytt år :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0