Det går inte alltid som man tänkt sig

Nu vart det redan lördag och vad hänt sen sist? jaa, jo vi stack in till borå igår eftersom vi fått hem siba-bladet och där var det rea på "vår" stereo. Väl inne så säger dom att det börjar idag så in idag åxå, va först inne i affären för att vi säkert skulle få tag i en. Vad tror ni att tjejen i kassan säger?? Jo att det börjar på tisdag. HALLLÅÅ??? LIte smått förbannade gick vi därifrån och bestämde oss för att nu skiter vi i den. Vi sparar juh som sagt pengar så egegtnligen har vi inte råd med sånna utgifter.

Skulle även inhandla krukor igår, svarta fyrkantiga lite sådär blanka. Visste sedan innan att det fanns på fyndlagret. Men med vårt flyyyt fanns det självklart inte heller. Fanns EN. Morr muff*

Så idag visste jag att det fanns på en blomsteraffär i knalleland, skitbra eftersom vi ändå skulle in på siba. Tror ni att krukan som jag ville ha fanns?? NEJ, fick köpa en annan mkt fin kruka med blev mkt dyrare. 139 kr för EN kruka. Men fins kommer det att bli!

Annars så var det en mkt trevlig kväll igår, Tina å Joachim va förbi. Blev god mat å vin.. myspys* Joachim hade gjort en skitgod morotskaka. Schitt den killen får du inte släppa i första taget *ler*

Haha, måste berätta har inhandlat en dataväska *ler*.. på återbruk :) hoppas den passar min dator men va gör det. För priset 20 kr så är det skitsamma.

/flikkan som är hos mamma och ska äta mat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0