Gröna fingrar

jaa ni ska veta att nu har vi änligen vår stereo här. Fick köpa den i jkpg. Hur bra som helst, men han fatta inte avrför dom inte ville sälja den i Borås till det priset. Undra om dom ens läst annonsen själva? Så Tony har puuulat med det i snart 4 timmar. Började inte såå bra eftersom det fattades en sladd men Tony fixar. Humöret svänger här hemma. Mest åt det dåliga men men. Blir några flåt emellanåt *ler*. Love you baby..


               

Efter en hel dags puulande igår hos mamma var det då dags att plantera när vi kom hem och Tony slängde lite lätt ihop en jättefin blomma med två ljus, sand, mossa, å två "blommor". Hur fin som helst- ngt man inte visste. Skoj!

Nu är det bara 2 stjärnor som ska inhandlas innan jul. Vet redan vad vi ska för några så det blir nog bra. Det är riktigt mysigt här i sovrummet nu. Känns hur bra som helst. Fått upp en gardin till i fönstret, ser mkt bättre ut nu. Me like! Tråkigt att man ska jobba inatt men men, orkar inte jobba nästa så får bli denna. Alltså blir det jobb ikväll, jiiipppii *NOT*. Men pengar pengar.

/flikkan som bara hör brus från radion (verkar vara svårt att få in kanalerna) men ingen idé att störa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0